Mieszanka bezcennych składników odżywczych, szczelnie zamknięta w opakowaniu. Umyte kawałki różnych rodzajów sałat zostały starannie wyselekcjonowane i są gotowe do użycia od razu po wyjęciu z opakowania.
Podgotuj 4 nieduże buraki przez 15 minut następnie obierz je i pokrój w ćwiartki. Jabłka pozostaw w skórce i pokrój w ósemki. Wymieszaj ocet jabłkowy z wyciśniętymi 2 ząbkami czosnku, tymiankiem, 2 łyżkami oliwy, solą i pieprzem a następnie zalej nim buraki i jabłka.
Piecz je przez około 15 minut w temperaturze 180 stopni.
Oddziel do miseczki żółtka. Ubij je dodaj sok z cytryny, sól i pieprz. Wciąż ubijając, sukcesywnie dodawaj rozpuszczone masło do uzyskania kremowej konsystencji.
Na rozgrzaną patelnię wylej 2 łyżki oliwy, dodaj 4 rozgniecione ząbki czosnku w łupinkach oraz gałązkę tymianku. Połóż pokrojoną bagietkę, a następnie zdejmij ją po zarumienieniu.
Obierz granat i skrój por w cienkie talarki.
świeża i pachnąca
świeża i pachnąca
świeża i pachnąca
świeże i pachnące
świeży i pachnący
świeży
świeża i umyta
z rukolą i sałatą rzymską
z roszponką i sałatą rzymską
świeży
do gotowania
świeże
świeże
świeża i umyta
świeży